Teamondersteuner met coördinerende taken

Buurtteam Amsterdam Centrum

Voor 32 uur per week

Per 1 juni 2021 voor een jaar

 

Over Buurtteam Amsterdam Centrum

Buurtteam Amsterdam Centrum is vanaf 1 april 2021 de plek in Amsterdam waar alle Amsterdammers uit het Centrum ondersteuning kunnen krijgen op allerlei leefgebieden. De ondersteuning vindt zowel plaats bij de mensen thuis als vanuit een van de vier locaties van Buurtteam Amsterdam Centrum. De doelgroep is heel breed: van multi-probleemgezinnen tot cliënten met een psychiatrische stoornis. En van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot cliënten met een verslaving.

 

Wat houdt de functie in?

Als we het in één zin samenvatten: als teamondersteuner ontzorg je de buurtteams! Je hebt een belangrijke rol in het bewaken van de onderlinge samenhang en afstemming van alle activiteiten, taken en verantwoordelijkheden van de teams. Ook zie je erop toe dat alle afspraken die op diverse niveaus en op diverse onderwerpen worden gemaakt ook daadwerkelijk worden nagekomen en opgepakt. Je vormt een belangrijke schakel tussen de teamleider en de medewerkers van de buurtteams die jij ondersteunt en bespreekt regelmatig met hem of haar teamerelateerde zaken en knelpunten. Administratieve en secretariële taken zijn tevens een onderdeel van deze functie. Tot slot: je werkt nauw samen met de teamondersteuner van de andere twee buurtteams en de teamondersteuner van het team schuldhulpverlening.

 

Je komt in aanmerking voor de functie als je:

  • Jezelf herkent in onderstaand profiel onder het kopje Wie ben jij;
  • Beschikt over een hbo werk- en denkniveau en een relevante HBO opleiding hebt afgerond;
  • (Enige) kennis hebt van – en ervaring hebt met managementtechnieken en organisatiebeleid;
  • Beschikt over uitstekende computervaardigheden en in staat bent om snel met diverse systemen te werken.

 

Wie ben jij?

Organisatietalent! Dat is wat we zoeken. Iemand met verbindende kwaliteiten die ervoor zorgt dat de buurtteam medewerkers goed met elkaar samenwerken en onderling zaken afstemmen. Je beschikt over uitstekende planningsvaardigheden voor het coördineren en realiseren van alle taken en verantwoordelijkheden binnen de teams. Je bent in staat om integraal te denken en onderlinge verbanden te leggen, en beschikt over een helicopterview. Je bent proactief en ondernemend in het signaleren en bespreken van consequenties van bepaalde ontwikkelingen. En last but not least: voor het onderhouden van contacten binnen en buiten Buurtteam Amsterdam Centrum op alle niveaus kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

 

 Wij bieden

Een zeer veelzijdige functie met veel eigen inbreng en vrijheid binnen twee teams. De functie is ingedeeld in schaal 8, met een minimum van € 2.763,- en een maximum van € 3.864,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je werkervaring. Het betreft een functie voor bepaalde tijd, tot 1 juni 2022 met mogelijke verlenging. De pensioenopbouw vindt plaats bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn. Daarnaast bouw je maandelijks een individueel keuze budget op van ongeveer 18,5% van je salaris en een loopbaanbudget van 1,5%.

 

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie en een uitgebreid functieprofiel kun je bellen met de teamleider van de twee buurtteams Amsterdam Centrum West: Wanda Huinink. Wanda is bereikbaar op nummer 06 82 29 04 37.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Je motivatie en uitgebreide cv kun je sturen naar sollicitatie@centram.nl. Doe dit vóór 5 april 2021!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede week van april 2021.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet de bedoeling.