CentraM biedt, betrouwbare en deskundige,  maatschappelijke dienstverlening  in het centrum van Amsterdam. Zij werkt samen met verschillende partners.

CentraM is volop actief in de wijk en ziet het als haar belangrijkste taak om vroegtijdig problemen te signaleren, mensen in de wijken te verbinden en samen met hen problemen op te lossen (zie ook ‘Wie is Centram’).

Met elkaar
De medewerkers van CentraM zijn betrokken bij kwetsbare mensen in onze samenleving en hebben een sterke lokale band met clienten (en partners) in de wijken.

CentraM geeft iedereen een kans mee te doen in de samenleving zodat ze zo zelfstandig mogelijk zijn/haar leven kunnen leiden.

Initiatief en creatief
Alle medewerkers (betaalde krachten, vrijwilligers en stagiaires) zijn hierbij goud waard. Wij geven ze volop de ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en verantwoordelijkheid.

Onze medewerkers hebben plezier in het werk en zijn trots op wat ze doen.

Doe je mee?
CentraM is vaak op zoek naar enthousiaste, creatieve en deskundige medewerkers. Niet alleen betaalde krachten en stagiaires maar vooral ook vrijwilligers.

Ben jij de medewerker die we zoeken?
Klik hier voor de meest actuele vacatures voor betaalde functies, vrijwilligerswerk en stageplaatsen.

Ideeën, suggesties?
Amsterdam en de problemen waar Amsterdammers mee te maken krijgen veranderen voortdurend. Dus verandert CentraM mee. Nieuwe vormen van hulpverlening, nieuwe samenwerking, we zijn er altijd naar op zoek. Heeft u een idee, een voorstel? Laat het ons weten. Klik hier.

CentraM speelt een rol in de samenleving: via stages, vrijwilligerswerk en werkervaringplaatsen (her)vinden mensen hun plaats op de arbeidsmarkt. CentraM is als leerbedrijf erkend door Ecabo en Calibris.